Alat konektor kabel plug Penerbangan Penerbangan WL52 Dhukungan conto

Katrangan singkat:

Konektor Penerbangan + Soket, WL52
Counting: Threaded, Shell: Anodized aluminium
Lebokake bahan: PPS, tahan geni, suhu maksimal 260 ℃
Bahan kontak: Kuningan nganggo plating emas
Mandap: Solder
Rating IP: IP66 / IP67
Siklus kawin: 500
Range suhu: -40 ℃ ~ + 85 ℃
Resistensi isolasi: 2000MΩ
Digunakake ing macem-macem alat mesin, lokomotif, listrik, pos lan telekomunikasi, komunikasi, navigasi, instrumentasi, sistem lampu, eksplorasi medis lan minyak lan lapangan liyane.


Detail Produk

Tag Produk


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: