Alat konektor kabel Colokan penerbangan WD28 Sampel dhukungan

Katrangan singkat:

Konektor Penerbangan + Soket, WP20
Counselling: Utas
Materikal cangkang: Paduan seng kanthi plating nicke ireng
Lebokake bahan: PPS, suhu maksimal 260 ℃
Bahan kontak: Kuningan nganggo plating emas
Mandap: Solder
Siklus kawin: 500
Range suhu: -40 ℃ ~ + 85 ℃
Resistensi isolasi: 2000MΩ
Digunakake ing macem-macem alat mesin, lokomotif, listrik, pos lan telekomunikasi, komunikasi, navigasi, instrumentasi, sistem lampu, eksplorasi medis lan minyak lan lapangan liyane.


Detail Produk

Tag Produk

sdv

Receptacle
Mate karo TW, TU, TV
Z IP65

jty (1)
企业微信截图_15998806838218
jty (2)

konektor kabel
kanggo selang plastik
Pacar karo Z
TW IP55

jty (3)

konektor kabel
nganggo clamping-nut
Pacar karo Z
TU IP65

jty (4)

konektor kabel
nganggo lengen karet

Pacar karo Z
TU IP65

Materi lan spek

Jinis kopling Utas
Bahan cangkang Paduan seng nganggo plating nikel ireng
Lebokake bahan PPS, suhu maksimal 260 ℃
Materi kontak Kuningan nganggo plating emas
Mandap Solder
Siklus kawin > 500
Range suhu -40 ℃ ~ + 85 ℃
Ketahanan isolasi MΩ 2000

Ngatur kontak lan spek kanggo mandap solder

Nomer kontak

4

15

Tampilan pasuryan kontak lanang

ht (1) 

ht (2) 

Dinilai saiki (A)

50
25

10

Diameter kontak (mm)

3.5
2.5

1.5

Tegangan sing dirating

500

500

Voltase test (AC.V) 1 mnt

1500

1500

Resistensi kontak (mΩ)

0,5
1

2.5

Ukuran kabel (mm² / AWG)

≤10 / 7
≤4 / 11

≤2 / 14


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: