Alat konektor kabel plug Penerbangan Penerbangan WAC3 Dhukungan conto

Katrangan singkat:

Konektor Penerbangan + Socket, WAC3 Counpling: Bayonet, Shell: Plug: Nylon66 Socket: PC, Bahan kontak: Kuningan nganggo plating perak, Arus (A): 20, Voltase (AC, V): 250, Voltase test (AC, V) 1 menit: 2500, kisaran suhu: -40 ℃ ~ + 85 ℃, resistansi isolasi: 2000MΩ, Siklus kawin: 1000, kisaran IP: IP65, Penghentian: Plug: sekrup, Rceptacle: 3/16 "terminal tab datar
Digunakake ing macem-macem alat mesin, lokomotif, listrik, pos lan telekomunikasi, komunikasi, navigasi, instrumentasi, sistem lampu, eksplorasi medis lan minyak lan lapangan liyane.


Detail Produk

Tag Produk

WAC3MPA-1

wef

MAC3FCA

WAC3MPB-1

wef

WAC3FCB

erg

Materi lan spek

Jinis kopling Kopling Bayonet
Cangkang Plug: Nylon66 Socket: PC
Materi kontak Kuningan nganggo plating perak
Dinilai saiki (A) 20
Tegangan (AC.V) 250
Voltase test (AC.V) 1 mnt 2500
Ketahanan isolasi MΩ 2000
Siklus kawin 1000
Range suhu -40 ℃ ~ + 85 ℃
Kisaran IP IP65
Mandap Plug: sekrup, Receptacle: 3/16 "terminal tab datar

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: