Alat konektor kabel plug Penerbangan Penerbangan sampel Dhukungan WA22

Katrangan singkat:

Konektor Penerbangan + Soket, WA22
Jumlah kontak: 3 + PE / 6 + PE
Dhiameter kontak (mm): ø2 / ø1.5
Tegangan (AC.V): 400/250
Dinilai saiki (A): 16/10 Ukuran kabel (mm² / AWG) ≤2.5 / 14 utawa -0.75 / 18
Mandap: Sekrup / Solder
Voltase test (AC, V) 1 mnt: 2000
Range suhu: -40 ℃ ~ + 85 ℃
Resistensi isolasi: 2000MΩ
Siklus kawin: 500
Bahan kontak: Kuningan nganggo plating emas
Bahan cangkang: Nylon66, resistensi geni: V-0
Digunakake ing macem-macem alat mesin, lokomotif, listrik, pos lan telekomunikasi, komunikasi, navigasi, instrumentasi, sistem lampu, eksplorasi medis lan minyak lan lapangan liyane.


Detail Produk

Tag Produk

vd
rt (1)

3 + PE panel lanang Konektor kabel
WA22J4Z2

1
rt (2)

3 + konektor kabel wanita PE
WA22K4ZE2

rt (3)

3 + konektor kabel wanita PE
Kanthi cangkang mburi cendhak
WA22K4TK2

rt (4)

3 + konektor kabel wanita PE
Kanthi cangkang mburi sudhut
WA22K4TL2

2
rt (1)

3 + konektor kabel lanang PE
WA22J4TE2

rt (2)

3 + konektor kabel wanita PE
Kanthi cangkang mburi cendhak
WA22J4TK2

rt (3)

3 + konektor kabel lanang PE
Kanthi cangkang mburi sudhut
WA22T4TL2

3
rt (4)

3 + PE panel wanita Konektor kabel
WA22K4Z2

gg1 (1)

6 + PE panel lanang Konektor kabel
WA22J7Z1

4
gg1 (2)

6 + konektor kabel wanita PE
WA22K7ZE1

gg1 (3)

6 + konektor kabel wanita PE
Kanthi cangkang mburi cendhak
WA22K7TK1

gg1 (4)

6 + konektor kabel wanita PE
Kanthi cangkang mburi sudhut
WA22K7TL1

5
gg1 (5)

6 + konektor kabel lanang PE
WA22K7TL1

gg1 (6)

6 + konektor kabel wanita PE
Kanthi cangkang mburi cendhak
WA22J7TK1

gg1 (7)

6 + konektor kabel lanang PE
Kanthi cangkang mburi sudhut
WA22J7TL1

6
gg1 (8)

6 + PE panel wanita Konektor kabel
WA22K7Z1

a

WA22G1

d

WA22G2

Materi lan spek

Spesifikasi

sf 

 ht

Nomer kontak

3 + PE

6 + PE

Mandap

Sekrup

Solder

Ukuran kabel

Maks2.5mm² / AWG14

Max0.75mm² / AWG18

Tegangan (V)

400V

250V

Dinilai saiki (A)

16A

10A

Dhiameter kontak

 2 × 4

 1,5 × 7

Bahan cangkang

Nylon66, resistensi geni: V-0

Materi kontak

Kuningan nganggo plating emas

Diameter stopkontak

6,8,10mm

Rating IP

IP67

Siklus kawin

> 500

Kisaran suhu

-40 ~ + 85 ℃

Ketahanan isolasi MΩ

2000

Voltase test (AC.V) 1 mnt

2000V

Resistensi kontak MΩ

2.5


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: