Piranti konektor kabel Plug plug Penerbangan SY21 Dhukungan

Katrangan singkat:

Soket lan Saklar Konektor Penerbangan, SY21
Kopling: Bayonet
Bahan cangkang: PC, Nylon66, resistensi geni: V-0
Lebokake bahan: PPS, suhu maksimal 260 ℃
Mandap: Sekrup (kontak SY21ø3mm) / Solder / Crimp
Rentang diameter njaba kabel: SY21 [Ⅰ: 4.5-7mmⅡ: 7-12mm (Ora ditandhani)]
Kisaran IP: IP67, kisaran suhu: -40 ℃ ~ 85 ℃
Resistensi isolasi: 2000MΩ
Siklus kawin: 500
Bahan kontak: Kuningan nganggo plating emas
Digunakake ing macem-macem alat mesin, lokomotif, listrik, pos lan telekomunikasi, komunikasi, navigasi, instrumentasi, sistem lampu, eksplorasi medis lan minyak lan lapangan liyane.


Detail Produk

Tag Produk

wef

Konektor kabel
Mate karo SY2111, SY2112, SY2113
SY2110 / P_ _ _

ht (1)

Angles Konektor kabel
Mate karo SY2111, SY2112, SY2113
SY2114 / P_ _ _

ht (2)
1
ht (3)

Konektor kabel ing baris
Mate karo SY2110
SY2111 / S_ _ _

ht (4)

Gunung mburi
Mate karo SY2110
SY2112 /S_ _ _

ht (5)

Flange kothak
Mate karo SY2110
SY2113 /S_ _ _

Konektor kabel
Mate karo SY2111, SY2112, SY2113
SY2110 / S_ _ _

ger (1)

Angles Konektor kabel
Mate karo SY2111, SY2112, SY2113
SY2114 / S_ _ _

ger (2)
2
ger (3)

Konektor kabel ing baris
Mate karo SY2110
SY2111 /P_ _ _

ger (4)

Gunung mburi
Mate karo SY2110
SY2112 / P_ _

ger (5)

Flange kothak
Mate karo SY2110
SY2113 / P_ _
④⑤

Umber Nomer kontak
Diameter diameter njaba kabel: Ⅰ: 4.5-7mm Ⅱ: 7-12mm
③1: solder, 2: sekrup, 3: crimp

Umber Nomer kontak
③1: solder, 2: sekrup, 3: crimp
⑤1: solder, 2: sekrup, 3: crimp

Materi lan spek

Materi Plastik
Rating IP IP67
Jinis kopling Kopling Bayonet
Cangkang Nylon66, resistensi geni: V-0
Lebokake bahan Suhu maksimal PPS 260 ℃resistensi geni: V-0
Materi kontak Kuningan nganggo plating emas
Mandap Solder / Screw / Crimp
Rentang diameter njaba kabel I4,5-7mm II7-12mm
Siklus kawin > 500
Range suhu -25 ℃ ~ + 85 ℃
Ketahanan isolasi MΩ 2000
Materi Plastik

Ngatur kontak lan spek kanggo solder / sekrup

Nomer kontak

2

3

4

5

5B

5C

7

9

12

Tampilan pasuryan kontak lanang

 rt (1)

rt (2) 

 rt (3)

 rt (4)

rt (5) 

rt (6) 

 rt (7)

rt (8) 

 rt (9)

Dinilai saiki (A)

30A

30A

30A

30A

5A 、 30A

15A

15A

5A

5A

Dhiameter kontak

 3 × 2

 3 × 3

 3 × 4

 3 × 5

 1 × 3
 3 × 2

 2 × 5

 2 × 7

 1 × 9

 1 × 12

Mandap

solder
meneng

solder
meneng

solder
meneng

solder
meneng

solder
meneng

solder

solder

solder

solder

Tegangan (AC.V)

500V

500V

500V

500V

500V

500V

500V

500V

400V

Voltase test (AC.V)
1 men

1500V

1500V

1500V

1500V

1500V

1500V

1500V

1500V

1200V

Resistensi kontak mΩ

1

1

1

1

5、1

2.5

2.5

5

5

Ukuran kabel mm² / AWG

≤4.17 / 11

≤4.17 / 11

≤4.17 / 11

≤4.17 / 11

≤0.785 / 18
≤4.17 / 11

≤2 / 14

≤2 / 14

≤0.785 / 18

≤0.785 / 18

Pangaturan kontak lan crimp kontak

Nomer kontak

2

3

5

7

8

Tampilan pasuryan kontak lanang

rt (1) 

 rt (2)

rt (3) 

 rt (4)

rt (5) 

Dinilai saiki (A)

25A

25A

10A

10A

5A

Dhiameter kontak

 2,5 × 2

 2,5 × 3

 1,5 × 5

 1,5 × 7

 1 × 8

Tegangan (AC.V)

500V

500V

500V

500V

500V

Voltase test (AC.V) 1 mnt

1500V

1500V

1500V

1500V

1500V

Resistensi kontak mΩ

1

1

2.5

2.5

5

Resistensi isolasi mΩ

2000

2000

2000

2000

2000


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: