Piranti konektor kabel Plancongan penerbangan SY17 conto dhukungan

Katrangan singkat:

Soket lan Saklar Konektor Penerbangan, SY17
Kopling: Bayonet
Bahan cangkang: PC, Nylon66, resistensi geni: V-0
Lebokake bahan: PPS, suhu maksimal 260 ℃
Mandap: Solder / Crimp
Rentang diameter njaba kabel: SY17 (6-10mm)
Kisaran IP: IP67, kisaran suhu: -40 ℃ ~ 85 ℃
Resistensi isolasi: 2000MΩ
Siklus kawin: 500
Bahan kontak: Kuningan nganggo plating emas
Digunakake ing macem-macem alat mesin, lokomotif, listrik, pos lan telekomunikasi, komunikasi, navigasi, instrumentasi, sistem lampu, eksplorasi medis lan minyak lan lapangan liyane.


Detail Produk

Tag Produk

sdv

Konektor kabel
Mate karo SY1711, SY1712
SY1710 / P_ _

thr (1)
1.1
thr (2)

Konektor kabel ing baris
Mate karo SY1710
SY1711 / S_ _

thr (3)

Gunung mburi
Mate karo SY1710
SY1712 /S_ _

Konektor kabel
Mate karo SY1711, SY1712
SY1710 / S_ _
①②③

thr (4)
1.1
thr (5)

Konektor kabel ing baris
Mate karo SY1710
SY1711 /P_ _

thr (6)

Gunung mburi
Mate karo SY1710
SY1712 / P_ _
④⑤⑥

①C: nganggo tutup N: tanpa tutup
②1: solder 3: crimp
Umber Nomer kontak: 2.3.4.5.7.9.110

④ C: nganggo tutup N: tanpa tutup
⑤ 1: solder 3: crimp
⑥ Jumlah kontak: 2.3.4.5.7.9.10

Materi lan spek

Materi Plastik
Rating IP IP67
Jinis kopling Kopling Bayonet
Cangkang Nylon66, resistensi geni: V-0
Lebokake bahan Suhu maksimal PPS 260 ℃resistensi geni: V-0
Materi kontak Kuningan nganggo plating emas
Mandap Solder / Crimp
Rentang diameter njaba kabel 6-10mm
Siklus kawin > 500
Range suhu -25 ℃ ~ + 85 ℃
Ketahanan isolasi MΩ 2000
Materi Plastik

Ngatur kontak lan spek kanggo mandap solder

Nomer kontak

2

3

4

5

7

9

10

Tampilan pasuryan kontak lanang

nfg (1) 

 nfg (2)

 nfg (3)

nfg (4) 

nfg (5) 

 nfg (6)

 nfg (7)

Dinilai saiki (A)

10A

10A

5A

5A

5A

5A

5A

Dhiameter kontak

 1,5 × 2

 1,5 × 3

 1 × 4

 1 × 5

 1 × 7

 1 × 9

 1 × 10

Tegangan (AC.V)

500V

500V

500V

500V

400V

400V

400V

Voltase test (AC.V) 1 mnt

1500V

1500V

1500V

1500V

1200V

1200V

1200V

Resistensi kontak mΩ

2.5

2.5

5

5

5

5

5

Ukuran kabel mm² / AWG

≤2 / 14

≤2 / 14

≤0.785 / 18

≤0.785 / 18

≤0.785 / 18

≤0.785 / 18

≤0.785 / 18

Pangaturan kontak lan crimp kontak

Nomer kontak

2

3

4

Tampilan pasuryan kontak lanang

 as

 dw

 gr

Dinilai saiki (A)

10A

10A

5A

Dhiameter kontak

 1,5 × 2

 1,5 × 3

 1 × 4

Tegangan (AC.V)

500V

500V

500V

Voltase test (AC.V) 1 mnt

1500V

1500V

1500V

Resistensi kontak mΩ

2.5

2.5

5

Resistensi isolasi mΩ

2000

2000

2000


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: