Telung tren industri pencahayaan LED mbesuk

Pangaribawa saka peningkatan kekuatan industri LED domestik kanthi sakabehe lan pengaruh kebijakan pamrentah sing apik, industri LED China terus panas ing taun-taun pungkasan, nuduhake tren sing apik babagan kuantitas lan kualitas. Sawetara organisasi industri prédhiksi manawa pasar pencahayaan LED China bakal entuk tingkat pertumbuhan taunan senyawa 26,9% ing antarane taun 2013 lan 2018. Kanthi tren pangembangan sing gedhe, China bakal dadi salah sawijining pasar pencahayaan LED sing paling potensial ing donya.

Nanging, sanajan kahanan sing apik ing ngarep, persaingan pasar uga saya kuat. Sapa sing bisa nyaingi China lan bangga karo pasar LED? Asile isih durung dingerteni. Sawise ijol-ijolan terus lan jero karo perusahaan kemasan terkemuka lan akeh produsen lampu lan peralatan lampu, makalah kasebut ngringkes telung tren pangembangan pasar LED China ing mbesuk.

Tren 1: gelut kanggo mbedakake merek. Produk kanthi konten teknologi sithik bakal dadi "area bencana" homogenisasi. Kanthi nganyari persaingan rantai nilai LED, pabrikan LED liyane lan liyane nyadari pentinge diferensiasi merek. Kanggo nggawe desain unik lan nggawe kaluwihan eksklusif dhewe, luwih akeh produsen ndeleng lensa silikon kelas optik sing bisa dicetak injeksi.

Tren 2: nggawe kualitas optik sing apik banget kanthi teknologi sing disederhanakake bakal dadi kasunyatan Dina iki, pabrikan peralatan LED kanggo aplikasi pencahayaan umum ngadhepi masalah gedhe: kepiye cara nyederhanakake proses manufaktur, nyuda biaya produksi, lan nyedhiyakake kualitas optik sing luwih apik? Kanthi kemajuan teknologi film bubuk neon, generasi anyar teknologi kemasan level chip LED sing bisa nggayuh telung target kasebut sekaligus bakal saya diwasa. Mbesuk, pabrikan bisa inovasi kanthi kendel, nembus mode sing ana kanthi desain revolusioner lan mode produksi, lan nggawe kahanan win-win biaya lan kualitas ing antarane pabrike lan pangguna.

Tren 3: Piranti LED bakal luwih ningkatake efisiensi cahya lan linuwih. Kanggo aplikasi LED padhange sing dhuwur, chip pemancar cahya kanthi daya bisa nambah efisiensi cahya lan stabilitas produk. Nanging biaya nganyarke Kripik ora murah, saengga produsen akeh gagal. Muncul saka perekat kemasan resin silikon bias bias nyedhiyakake alternatif sing kompetitif lan luwih murah kanggo nambah efisiensi pencahayaan lan stabilitas.


Wektu kiriman: Mei-12-2020