Sugeng sukses situs web Weipu Electric Co., Ltd.

Mekanik lan Electrical Co., Ltd. Guangzhou Weipu khusus nggawe alat konektor industri. Pengalaman sing akeh diklumpukake pirang-pirang taun nggawe Weipu minangka perusahaan sing luar biasa ing babagan peralatan listrik ing China. Ing wektu sing padha, Weipu uga dadi anggota organisasi "Komite Teknis Nasional kanggo standarisasi aksesoris listrik".

Ing Weipu, kualitas mesthi dadi posisi sing paling penting. Kita duwe tim R&D profesional, staf berkualitas tinggi, peralatan produksi modern, laboratorium pengujian sing sampurna. Ing proses produksi, kita ngetrapake ISO9001 kanthi ketat, lan duwe sawetara produk lan paten teknis; lan ngetrapake standar nasional China GB / t11918 lan GB / t11919, lan nggunakake iec60309-1, - 2 standar internasional.

Weipu duwe macem-macem produk, sing umume dipérang dadi rong seri.

Seri produk pertama yaiku konektor, soket, lan kabel, kothak soket gabungan, kothak soket gabungan, kothak listrik standar, lan liya-liyane kanggo industri kanthi 1000V, 10a-125a. Produk kasebut digunakake kanthi akeh ing konfigurasi pabrik, peralatan mekanik, situs konstruksi, industri kimia, pelabuhan, bandara, pasokan banyu lan got, perawatan limbah lan proyek liyane.

Seri produk nomer loro nomer loro yaiku WS, WP, WF, WY, SP, SF, kepala kristal lan konektor listrik liyane, kanthi arus wiwit 3a nganti 200A, tahan voltase saka 1000V nganti 3000V, nomer tiang saka 2 nganti 61, lan level proteksi saka IP44 nganti IP68, sing bisa nyukupi macem-macem kebutuhan lan lingkungan panggunaan, utamane cocog karo sambungan anti banyu ruangan.

Weipu duwe kemampuan R&D sing kuat lan bisa ngembangake macem-macem konektor miturut syarat khusus pelanggan. Produk kita akeh digunakake ing alat mesin, komunikasi, listrik, lampu, lokomotif, navigasi lan lapangan liyane.

Dina iki, sampeyan bisa ndeleng aplikasi konektor WIPO ing saindenging jagad.

Sugeng rawuh nggunakake produk.


Wektu kiriman: Mei-12-2020