Warta

  • Congratulations on the success of the website of Weipu Electric Co., Ltd

    Sugeng sukses situs web Weipu Electric Co., Ltd.

    Mekanik lan Electrical Co., Ltd. Guangzhou Weipu khusus nggawe alat konektor industri. Pengalaman sing akeh diklumpukake pirang-pirang taun nggawe Weipu minangka perusahaan sing luar biasa ing babagan peralatan listrik ing China. Sanalika, Weipu uga dadi anggota ...
    Waca liyane
  • The development of China’s cable industry from high-speed period to stable period

    Pangembangan industri kabel China wiwit periode kacepetan dhuwur nganti periode stabil

    Industri kabel lan kabel minangka industri pendukung penting ing konstruksi ekonomi China. Nyedhiyakake infrastruktur kanggo industri tenaga listrik lan industri komunikasi, nyumbang seprapat saka nilai output industri listrik China. Iki minangka industri paling gedhe nomer loro ing ...
    Waca liyane
  • Three trends of LED lighting industry in the future

    Telung tren industri pencahayaan LED mbesuk

    Kena pengaruh pangembangan kekuatan industri LED domestik kanthi sakabehe lan pengaruh kebijakan pamrentah sing apik, industri LED China terus panas ing taun-taun pungkasan, nuduhake tren sing apik babagan kuantitas lan kualitas. Sawetara organisasi industri prédhiksi manawa China̵ ...
    Waca liyane
  • Principle of waterproof socket: how to install waterproof socket

    Prinsip soket anti banyu: cara nginstal soket anti banyu

    Soket anti banyu minangka plug kanthi kinerja tahan banyu, lan bisa nyedhiyakake sambungan listrik, sinyal, lan liya-liyane contone: Lampu jalan LED, pasokan listrik nyopir LED, layar tampilan LED, mercusuar, kapal pesiar, peralatan industri, peralatan komunikasi, peralatan deteksi ...
    Waca liyane
  • Principle of waterproof socket: How to install waterproof socket

    Prinsip soket anti banyu: Cara nginstal soket anti banyu

    Soket anti banyu minangka colokan kanthi kinerja anti banyu, lan bisa nyedhiyakake koneksi sing aman lan dipercaya kanggo listrik lan sinyal. Contone: lampu jalan LED, daya drive LED, layar tampilan LED, mercusuar, kapal pesiar, peralatan industri, peralatan komunikasi, peralatan deteksi ...
    Waca liyane