Hubungi Kita

Jiangsu Garfield International Trade Co., Ltd.

Alamat

Bangunan 1-1005, Nomer 3, Perangkat Keras Huaihai & Pasar Elektromekanik Zona Timur, Pengembangan Ekonomi lan Teknologi Xuzhou

Telpon

Sales: 86 15205203350

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita