Alat konektor kabel Sumbangan penerbangan SF610P Sampel dhukungan

Katrangan singkat:

Konektor Penerbangan, IP610P Counpling: Push-pull, Material Shell: Kuningan nganggo plating chrome, Bahan sisipan: suhu PPS maksimal 260 ℃, Bahan kontak: Kuningan nganggo plating emas, Penghentian: Solder, Kabel diameter diameter njaba: 3-4mm, IP rating: IP44 / IP67, Siklus kawin: 500, kisaran suhu: -40 ℃ ~ + 85 ℃ , resistensi isolasi: 2000MΩ, Mate karo SF611, SF612
Digunakake ing macem-macem alat mesin, lokomotif, listrik, pos lan telekomunikasi, komunikasi, navigasi, instrumentasi, sistem lampu, eksplorasi medis lan minyak lan lapangan liyane.


  • Rega FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min. Jumlah Pesenan: 100 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag Produk

    SF610P

    图片2


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: