Babagan Kita

Sapa Weipu Listrik?

Didegake ing taun 1996, WEIPU wis nyedhiyakake lan nggawe konektor bunder. Liwat pengalaman kerja keras lan cumulated, kita dadi perusahaan terkemuka ing industury konektor bunder ing China.

Produk kita akeh digunakake ing macem-macem mesin, peralatan, komunikasi, lampu, sepur, marinir dll.

Dina iki sampeyan bisa nemokake konektor WEIPU ing macem-macem produk ing saindenging jagad.

Apa sing Dilakukan Weipu Electric?

WEIPU duwe macem-macem produk, saka 3A-200A, voltase tes saka 1000V-3000V, saka 2pin nganti 61pin, saka IP44-IP68, seri sing beda-beda bisa nyukupi kebutuhan lan aplikasi sing beda-beda, utamane pengalaman lan apik ing njaba ruangan lan konektor anti banyu.

Kanthi kemampuan R&D sing kuat, kita bisa nggawe konektor bunder sing beda miturut kebutuhan pelanggan.

Napa Pilih Weipu Listrik?

Kualitas tinggi mesthi dadi prioritas utama, kita duwe tim pengalaman profesional R&D, tenaga kerja sing nduweni kualifikasi, mesin modern, lan laboratorium pengujian ing omah, kita ngetrapake ISO9001 ing produksi lan duwe paten ing produk lan teknologi.

Kanthi kepuasan pelanggan minangka inti, mbantu pelanggan nyedhiyakake komunikasi langsung lan logistik sing gampang, cepet lan terjangkau. Tim teknis lan sales berkualitas tinggi njamin akurasi nampa komunikasi lan komunikasi, ngrampungake macem-macem masalah kapan wae.

Sugeng Rawuh Bekerja Sama.

KONTAK KAMI

Perusahaan Perdagangan Internasional Jsgarfield: Charlie Chen

Telpon: 86 + 15205203350

WeChat: 15205203350

Whatsapp: 15205203350