telusuran

Telusuri seri produk kaya SF / SY / WS / WY / WF / WD; utawa parameter spefic sing sampeyan butuhake, kayata IP44 / IP67 utawa jenenge kaya SF610 / WS-TQ; utawa jinis konektor sing sampeyan butuhake kaya push-pull / thread / Bayonet. Yen sampeyan ora bisa nemokake apa sing sampeyan karepake, aja bebas kontrak karo kita kapan wae.
Email:2053329863@qq.com utawa whatsapp / wechat: 15205203350
Kita bakal bali menyang ASAP!

layanan kita

Nyoba sing paling apik kanggo menehi serivce mandheg!

Penjual Paling Apik

Apa wae teknologi sing cukup maju ora bisa dingerteni saka sulap.

ndeleng liyane
  • why choose
  • why choose2

Didegake ing taun 1996, WEIPU wis nyedhiyakake lan nggawe konektor bunder. Liwat pengalaman kerja keras lan cumulated, kita dadi perusahaan terkemuka ing industury konektor bunder ing China.

Produk kita akeh digunakake ing macem-macem mesin, peralatan, komunikasi, lampu, sepur, marinir dll.

Dina iki sampeyan bisa nemokake konektor WEIPU ing macem-macem produk ing saindenging jagad.

sinau luwih lengkap